Staňte se našimi fanoušky na:

Vinohradské zelí

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí nakrájíme na menší kousky, maso na kostky, papriky na čtyři díly, rajčata a cibuli na kolečka, česnek nadrobno. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso, lehce opečeme, přidáme papriky, rajčata, česnek, osolíme, přidáme papriku, zalijeme větším množstvím vody a zvolna vaříme doměkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

nikita066 |4. května 2013
pěkný recept Odpovědět
david.kruml.1 |6. ledna 2013
takto udělané skopové musí být super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!