Silikonové formičky si vymažeme rozpuštěnou hořkou čokoládou. Vymazáváme buď štětečkem, to je pracnější a levnější a nebo použijeme trik cukrářů. Do každého důlku nalijeme lžičku polevy, na formu položíme nějaký plochý tácek a obrátíme nohama vzhůru, čokoláda se rovnoměrně rozlije. Necháme zaschnout, pak přebytečnou čokoládu odškrábneme. Než nám v lednici ztuhne, připravíme si višně. Ideální je pokud máte domácí naložené v rumu nebo jiném alkoholu. Vypeckujeme je, ani nemusíme nechat moc okapat. Pokud višně nemáte, nevím, jestli se vůbec dají koupit, ale dá se použít i višňová marmeláda "s kousky", kterou rozmícháme s trochou rumu nebo nějakým likérem. Vypeckované višně dáme do důlků na čokoládu - podle velikosti višní a velikosti formičky 1 - 2. Zalijeme zbytkem čokolády a necháme důkladně ztuhnout. Pak vyloupneme z formiček a dáme do cukrářských košíčků.