Staňte se našimi fanoušky na:

Višňová bublanina

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na odměřování použijeme hrnek nebo sklenku o obsahu 2 dl. Žloutky utřeme s cukrem (3 lžíce cukru odložíme), postupně přidáváme olej a našleháme do pěny. Mouku prosijeme s prdopeč, z bílků ušleháme pevný sníh a vešleháme zbytek cukru a vanilkový cukr. Sníh střídavě s moukou promícháme do žloutkové směsi. Těsto rozetřeme do vymazané a vysypané formy nebo na plech, hustě poklademe višněmi a ve středně vyhřáté troubě upečeme. Prochladlou bublaninu nakrájíme a můžeme pocukrovat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |26. listopadu 2014
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!