Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Višně vypeckujeme a promícháme se 2 lžícemi mouky. Máslo s oběma cukry, citronovou a špetkou soli utřeme do pěny, zašleháme vejce a asi 3-4 lžíce maizeny. Zbytek mouky i maizeny, strouhaný kokos a prdopeč promícháme a se 75ml kokosového mléka zapracujeme do těsta, vmícháme višně. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy (dl. 30cm). Pečeme asi hodinu na střední teplotu. Škrabkou nakrájíme kokosovou dužinu na "lokýnky". Koláč necháme asi 10 minut chladnout. Moučkový cukr rozmícháme s citronovou šťávou a zbytkem kokosového mléka. Koláč vyklopíme, ještě teplý potřeme citronovou polevou a ozdobíme lokýnkami. Nakonec posypeme kokosem a necháme vychladnout.