TĚSTO: 1/2 malé dýně, 2 větší mrkve, 250g másla, 200g krupicového cukru, 3 vejce, 250g hladké mouky, 1 lžička prášku do perníku, 1 lžička perníkového koření, kůra z 1 pomeranče Dýni upečeme doměkka, zbavíme slupky a nakrájíme, mrkev nastrouháme. Máslo utřeme s cukrem a zašleháme vejce. Přidáme mouku s kypřícím práškem a kořením, nastrouhanou pomerančovou kůru, mrkev a dýni. Těsto rozdělíme do dvou koláčových forem a pečeme asi 35 minut na 180°C. KANDOVANÉ POMERANČE A POLEVA: 150g krupicového cukru, 2 pomeranče, šťáva z 1 pomeranče, asi 150g moučkového cukru, 100ml vody Do pánve dáme 150g cukru a 100ml vody. Když se cukr rozpustí přidáme plátky pomerančů a 15 minut je marinujeme, pak sušíme na 150°C asi 20 minut v troubě. Do směsi na pánvi přilijeme šťávu z 1 pomeranče a moučkový cukr, a umícháme polevu. Korpusy potřeme směsí a ozdobíme plátky pomerančů.