Ingredience: 4 Kus vejce (těsto č.1) 200 Gram cukr krupice (těsto č.1) 200 Gram mouka polohrubá (těsto č.1) 1 Balení prášek do pečiva (těsto č.1) 1 Decilitr olej (těsto č.1) 1 Lžíce kakao (nemusí být - těsto č.1) 1 Litr mléko (těsto č.2) 2 Balení vanilkový puding (těsto č.2) 5 Lžíce cukr (těsto č.2) Těsto č.1: Všechny ingredience zamícháme a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Těsto č.2: Z těchto surovin uvaříme klasický puding, nalijeme ho na těsto č. 1 a dáme plech do rozehřáté trouby na 250°C. Po vložení pekáče do trouby zeslabíme teplotu na 200°C a pečeme cca 20 minut. Na upečenou placku hned rozetřeme 3 zakysané smetany a posypeme 2 skořicovými cukry. Během pečení spodní těsto většinou začne vykukovat nad puding a udělají se různé vlny. Proto se prosím nelekněte, že pudink klesne dolů a těsto s kypřícím práškem vykoukne nahoru.