Staňte se našimi fanoušky na:

Vojenský biftek

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dobře uleželé maso nakrájíme na silnější plátky,nožem naklepeme,osolíme,opepříme a zprudka opečeme po obou stranách.Maso vyjmeme,výpek zaprášíme moukou,podlijeme a vypražíme,vlijeme trochu červeného vína,podlijeme přidáme worchester a kečup a necháme přejít varem.Dochutíme máslem a chilli omáčkou.Servírujeme na talíři,na biftek dáme usmažené vejce,na něj lžičku brusinek a přelijeme výpekem.Podáváme s restovanými brambory nebo s hranolkami zapíjíme pivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!