Staňte se našimi fanoušky na:

Voňavá jehněčí pečeně

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V misce smíchejte sůl, pepř, koriandr, hřebíček, tymián a citronovou šťávu. Polovinou marinády maso po obou stranách potřete. Zabalte do potravinové fólie a dejte na 2 hodiny do ledničky. Poté maso vyjměte a v ledničce marinujte až 2 dny. Troubu předehřejte na 180°C. Otřete z masa část soli a koření. Dejte do trouby a pečte 30 až 45 minut, aby bylo maso propečené podle vaší chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!