Staňte se našimi fanoušky na:

Voňavá směs

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso a játra nakrájíme na kostičky prudce osmahneme na oleji. Přidáme nakrájenou cibulku a společně restujeme, dokud se nevydusí všechna šťáva. Plátky očištěných žampiónů vmícháme společně s kečupem. Podle potřeby maličko podlijeme horkou vodou a dusíme, pokud není maso téměř měkké. Těsně před koncem přidáme proužky papriky. Koření, tenké plátky česneku a ještě společně podusíme. Paprika nesmí být rozblemtaná! Teprve když je maso úplně měkké okamžitě podáváme jinak játra ztvrdnou. Podáváme s rýží posypané zelnými latěmi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!