PUNČ Jablko nakrájíme na osminky, vykrojíme jádřinec, stopku a okvětí, pak ho nakrájíme na plátky a pokapeme citronovou šťávou. Plátky jablek krátce podusíme na pánvi. Do punče dáme kolečka pomeranče a citronu, skořici a badyán. Zahříváme skoro k varu, ale nevaříme. Do horkého punče dáme nakonec podušená jablka a nakládané třešně. ROHLÍČKY Mouku promícháme s práškem, přidáme cukr, kokos a 125g másla, prohněteme až vznikne mírně drobivé těsto. Dáme ho na hodinu do lednice. Pak ho rozdělíme na kousky a vtlačíme je do kovových formiček na rohlíčky. Pečeme asi 10 minut na 170°C, po upečení necháme mírně zchladnout ve formičkách a pak rohlíčky vyklopíme. Kaštany rozpustíme se zbylým máslem a do této polevy namáčíme konce rohlíčků.