Staňte se našimi fanoušky na:

Výborná medová roláda, která se vždy povede

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
53× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z bílků ušleháme sníh, žloutky ušleháme s cukrem, přidáme tekutý med, jemně přimísíme mouku a kypřicí prášek (popř. sodu bicarbonu), lehce smícháme a dáme na plech na pečicí papír asi 15 - 20 minut péci v předtopené troubě na 150°C. Na plechu necháme vychladnout a naplníme máslovým krémem, marmeládou či šlehačkou a ovocem. Možností je mnoho. Poté zavineme a případně povrch přizdobíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

iva.vecerova |18. května 2013
zajímavé Odpovědět
cvrcek |18. května 2013
moc dobré Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Děkuji vyzkouším. Odpovědět
planeta |11. května 2013
ukládám a vyzkouším Odpovědět
simm |6. května 2013
Vypadá to zajímavě. Možná vyzkouším. :) Odpovědět
cesalky |3. května 2013
husty Odpovědět
Pavluška |29. března 2013
Zaujal mně ten med,dá tomu chuť? ale pokud žloutky s cukrem a bilky do sněhu řádně vyšlehám,tak rizhodně prášek do pečiva nedám. med vyzkouším. Odpovědět
Jirinaja |18. března 2013
zkusím Odpovědět
slava |18. března 2013
vypadá hezky Odpovědět
pavlinf |18. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!