Staňte se našimi fanoušky na:

Výborná medová roláda, která se vždy povede

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
53× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z bílků ušleháme sníh, žloutky ušleháme s cukrem, přidáme tekutý med, jemně přimísíme mouku a kypřicí prášek (popř. sodu bicarbonu), lehce smícháme a dáme na plech na pečicí papír asi 15 - 20 minut péci v předtopené troubě na 150°C. Na plechu necháme vychladnout a naplníme máslovým krémem, marmeládou či šlehačkou a ovocem. Možností je mnoho. Poté zavineme a případně povrch přizdobíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dessyna |18. března 2013
taky vyzkouším Odpovědět
any20 |18. března 2013
vyzkouším Odpovědět
JanaB |17. března 2013
Vyzkouším. Odpovědět
Bobina |17. března 2013
určitě vyzkouším, je to zase něco jiného, než známé recepty na medovníky Odpovědět
bartovce|27. června 2013
1+ Odpovědět
jebik|2. června 2013
zkusím Odpovědět
dagmar.a.kopicova|22. května 2013
Vyzkouším vypadá dobře Odpovědět
Martin82|6. dubna 2013
med tomu dodá kromě sladké chuti vláčnost, a to na dlouhou dobu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!