Staňte se našimi fanoušky na:

Výborná Ředkvičková omáčka

Autor receptu: Jerry13 (105 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kostku Knorr Bujón Zeleninový uvařte v 1,5 sklenici horké vody. Ředkvičky umyjte a nastrouhejte na struhadle s velkými oky. Přidejte jíšku za energického míchání metličkou. Vařte cca 10 minut. Ke konci vaření přidejte smetanu, vařte, dokud se vše nespojí a omáčka nezíská vyhovující konzistenci. Odstavte omáčku z ohně. Přidejte umyté a nastrouhané ředkvičky. Posekejte petrželovou nať a česnek, přidejte je k omáčce. Servírujte ihned, zejména k rybám.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |13. května 2013
ryby děláme často, tak můžeme vyzkoušet Odpovědět
david.kruml.1 |8. května 2013
tak tohle určitě vyzkouším fakt zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!