1. dresink: 2,5 dl olivového oleje, 1 dl smetana 33%, 2 žloutky, šťáva ze 2 citronů, 3 lžíce kečupu, hrst nasekaných čerstvých bylinek, mletý pepř, sůl. Žloutek a citronovou šťávu promícháme se solí a pepřem, za stálého míchání přidáme po kapkách olej, vmícháme kečup se smetanou, ochutíme koňakem a nakonec zasypeme nasekanými bylinkami. 2. dresink: 2,5 dl bílého jogurtu, 5 lžic olivového oleje, 1 lžíce jablečného octa, hrst čerstvé řeřichy, 1 jarní cibulka, hrst nasekaných čerstvých bylinek (bazalka, oregano, máta), 1 stroužek česneku, mletý pepř, mořská sůl Jogurt promícháme s jablečným octem, přidáme nasekaný česnek, řeřichu, nasekané bylinky a cibulku, osolíme, opepříme a nakonec zašleháme po kapkách olivový olej.