Staňte se našimi fanoušky na:

Výborné játrové knedlíčky do plévky

Autor receptu: L-enny (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

máslo vyšleháme se žloutkem, přisypeme strouhanku,majoránku,pepř, játra a prolisovaný česnek. Z bílku vyšleháme sníh, který zlehka vmícháme do játrové hmoty. Ze směsi tvarujeme pomocí trochy strouhanky na dlaních knedlíčky, které zaváříme ve vroucí vodě. Vaříme asi 5 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |20. června 2013
také tak dělám máme je rádi Odpovědět
ohen |12. května 2013
dělám, dobrá klasika Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!