Staňte se našimi fanoušky na:

Výborný perník z kofoly

Autor receptu: petra.konfrstova (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
79× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny promícháme, nakonec přilijeme kofolu a znovu promícháme. Vylijeme na vymazaný, vysypaný plech a pečeme 20-30 minut při 180 stupních. Po vychladnutí můžeme polít čokoládovou polevou, nebo namazat marmeládou a posypat kokosem.U nás je nejoblíbenější ušlehaná pařížská šlehačka se ztužovačem a nastrouhaná čokoláda. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |6. května 2013
To vyzkouším, ale určitě uberu cukr, podle mě bude bohatě stačit 200 g. Odpovědět
libka.nemcova |6. května 2013
originalni a rada vyzkousim Odpovědět
gwendy |6. května 2013
mňam Odpovědět
Skaven |6. května 2013
Vyzkouším Odpovědět
najkuchtickalenka |6. května 2013
ukladam Odpovědět
xxPPxx |6. května 2013
zajimave Odpovědět
veronikalid|16. listopadu 2016
perník dělám často, určitě vyzkouším i tento Odpovědět
K.Vladka|29. řijna 2016
zkusím Odpovědět
jirka.jares|5. června 2013
zajímavý nápad Odpovědět
Aggie|22. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!