Den předem si svaříme 2 smetany na šlehání, které dáme do hrnce, zahřejeme - nesmí se vařit! Přidáme do hrnce bílou čokoládu, nalámanou na kousky, mícháme - mimo plotnu, dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme vychladnout do druhého dne.
Vyšleháme cukr se žloutky, přidáme vodu, mouku smícháme s práškem do pečiva, opatrně přimícháme. Z bílků vyšleháme tuhý sníh, pomalu přimícháme do těsta. Dáme péct do vymazané a vysypané dortové formy. Pečeme při 150°C.
Přeřízneme dortový korpus na 2 části - 1/3 a 2/3. 2/3 korpusu rozdrobíme na malé kousky. Vychladlou smetanu s čokoládou vyšleháme na hustý krém, přidáme k rozdrobenému korpusu, přidáme 160 g kokosu, vše dobře společně promícháme.
Na 1/3 korpusu navrstvíme krémovou masu, zarovnáme, vyšleháme poslední šlehačku, navrstvíme, zarovnáme, posypeme zbytkem kokosu (40 g).
Raffaello kuličky: Delissu rozdrtíme v kůtru, přidáme tubu salka a kokos dle potřeby... Z vytvořené směsi tvarujeme kuličky do kterých ukryjeme vždy po jedné mandli a obalíme v kokosu.