Staňte se našimi fanoušky na:

Vývar s houbami

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dvě třetiny hub osmažte v hrnci na másle nebo oleji. Přidejte cibuli, česnek, hřebíček, bobkový list a tymián a zalijte vodou tak, aby houby byly potopeny. Na velmi mírném plameni povařte asi hodinu. Dávejte pozor, aby se voda příliš nevyvařila, a je-li třeba, trochu dolijte. Vývar přeceďte, vsypte zbylé houby a odkryté 10-15 minut povařte, aby vývar ještě zesílil.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |26. řijna 2014
miluji houby v polévce Odpovědět
Annett |26. řijna 2014
1+++++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!