Staňte se našimi fanoušky na:

Vývar s parmazánovými knedlíčky

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo utřeme do pěny, přidáme bazalku, vejce, mouku, parmazán, špetku soli a vypracujeme těsto. Přikyté je dáme na 5 minut do chladu. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky, rajčata nařízneme do kříže. V hrnci rozehřejeme olej a cibuli s česnekem v něm podusíme. Přilijeme vývar a zeleninovou směs, osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Vložíme rajčata, hrnec přikryjeme a vaříme 5 minut při mírné teplotě. Ze sýrového těsta vytvarujeme mokrýma rukama malé knedlíčky. Rajčata vyndáme z polévky, dáme do ní připravené knedlíčky a asi 8-10 minut je vaříme při nízké teplotě. Hotovou polévku ozdobíme bylinkami. Rada: Rajčata nemusíme v polévce vařit (to je jen kvůli chuti a barvě), můžeme je nakrájet a do vývaru vložit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |26. řijna 2014
1++++ Odpovědět
Annett |26. řijna 2014
polévky miluji :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!