nouVývar: Z duo kuřat jsem odkrojila stehna s kůží a prsa bez kůže, skelety obsahovaly dostatek masa do vývaru, kousek z prsního řízku jsem odkrojila na budoucí knedlíčky. Do tlakového hrnce jsem dala skelety, okrájené kousky z hovězího na omáčku a dva vepřové jazyky, libeček,mrkev velkou na polovinu překrojenou, právě tak menší petržel a celer, pepř, sůl, cibuli, rajské. Pro zdůraznění vývaru. Vařila jsem na malinkém plamínku velmi pomalu. Knedlíčky: Maso z prsního řízku jsem nakrájela ostrým nožem ,na tenoučké nudličky, pak přes, měnila jsem směry a stále sekala, až bylo docela rozsekané. Pak už je postup, jako u játrových knedlíčků. Přidat polovinu rozpuštěného másla, polovinu vajíčka, strouhanku, nasekanou petrželku, utřený či prolisovaný česnek, majoránku, pepř, trochu Vegety či aromatu. Smíchat a vykoulet malé pevné knedlíčky. Noky: Druhou polovinu vajíčka, mléko, vegetu,, hrubou mouku, zbytek rozpuštěného másla, pořádně zamíchat. Konzistence- hustější kaše. Maso obereme a nakrájíme na kousky, vyvařenou zeleninu vyndáme z vývaru ( a dáme sousedčiným slepicím). Do vývaru vložíme knedlíčky, malou lžičkou nabíráme trošku těsta a tvoříme malé noky. Čím více, tím lépe. Nakrájenou zeleninu vložíme do hrnce nakonec a vaříme ještě 10 minut. Po vypnutí přidáme nasekanou petrželku a poslední část másla.