Vynikající ovocná výživa pro děti. Základem je vždy jablíčko, dále můžeme použít libovolné ovoce (meruňky, broskve, banánky). Vhodný je poměr například 2 kg jablek a 1,5 kg broskví. Ovoce oloupeme, očistíme, nakrájíme na malé kousky. Dáme do hrnce vařit, přidáme vodu tak, aby ovoce bylo vše zakryté vodou. Cukr nepřidáváme, pokud chceme, můžeme přidat trochu hroznového cukru, tzv. Glukopur. Vaříme, dokud ovoce není změklé na kaši. Rovnou v hrnci vřelé ovoce tyčovým mixérem rozmixujeme na úplnou kaši, bez hrudek. Poté přidáme 2 vanilkové pudinky, které jsme předtím rozmíchali v trošce vody. Necháme za stálého michání ještě 5 minut vařit. Poté naléváme ještě vřelé do umytých sterilných sklenic. Ty okamžitě zavíčkujeme, dáme je na plech s vodou, dnem vzhůru. Vložíme do předehřáté trouby na 120°C, kde je hodinu necháme, pak jsou pasterizované.