Nejprve všechny houby důkladně očistěte (žampionům oloupeme hlavičky) a nakrájejte na stejně velké kousky. Oloupejte dva stroužky česneku a nasekejte nadrobno. Mezitím zahřejte pánev na maximální teplotu a nalijte do ní rostlinný olej. Až se rozpálí, přisypte mraženou zeleninovou směs Findus Wok Vietnamesse a za stálého míchání ji smažte přibližně 5 minut. Pak přisypte pokrájené houby a nasekaný česnek a opět za stálého míchání smažte další minutu. Na závěr pak ještě přisypte hotovou vařenou rýži, vše zalijte sójovou omáčkou, znovu důkladně promíchejte ab prohřejte. Nezapomeňte občas promíchat. Podávejte ozdobené třeba snítkou čerstvé zelené petrželky. Vietnamská míchaná zeleninová směs obsahuje mrkev, pórek, zelený hrášek, fazolové klíčky a bambusové výhonky, všechna zelenina kromě pórku je převařená. Rada: Použít lze i sezamový olej, snáší dost vysoké teploty. Opatrně, tento olej má velmi intenzivní chuť.