Staňte se našimi fanoušky na:

Zadělávané dršťky

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dršťky očistíme a uvaříme ve třech vodách. Třetí vývar necháme na další použití. Na másle zpěníme pokrájenou cibuli přidáme mouku a uděláme světlou jíšku, za stálého míchání nalijeme vývar a provaříme. Po dvaceti minutách přidáme pokrájené dršťky, uzené maso, koření a drobně nakrájené žampióny. Nakonec přidáme nasekanou petrželku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
q |10. června 2013
ty já můžu Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!