Staňte se našimi fanoušky na:

Zadělávané telecí

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěnou zeleninu a maso zvolna uvaříme.Když je maso měkké, vývar přecedíme a vyvaříme jej asi na 50 ml.Zeleninu nakrájíme.V hlubokém talíři utřeme máslo s moukou, zalijeme částí polévky, zamícháme a nalijeme do horkého vývaru a za stálého míchání povaříme.Maso vložíme do omáčky, osolíme a povaříme.Do hotové omáčky zamícháme rozkvedlané žloutky. Podáváme se zapékanou rýží. s krupkami, s noky anebo se zeleninou uvařenou ve vodě. Omáčka: ¾ vývaru z telecího masa 40 g másla 40 g hladké mouky sůl zelenina z vývaru zelená petrželka 2 žloutky

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!