Bílou čokoládu rosputíme, asi 50g dáme stranou a přidáme k ní na špičku nože červeného barviva (obarví se narůžovo) V bílé čokoládě máčíme jahody a pokládáme je širším koncem dolů, čokoládu necháme ztuhnout, rozpustíme i mléčnou čokoládu. Připravíme si alobal, kus kartonu a jednorázové cukrářské sáčky. Karton přikryjeme alobalem. Tmavou čokoládu dáme do sáčku a na alobal naneseme kapičky ve tvaru oušek. Z tmavé čokolády nastříkáme 20 teček jako oči, růžovou čokoládu nandáme do jiného sáčku a na ouška naneseme světlý střed, uděláme čumáčky a dáme ba chvíli do mrazničky. Z bonbonů ostrým nožem vykrájíme fousky. Když jsou uši tuhé, připevníme je do polotuhé bélé čokolády na jahodách (jako uši). Podobně připevníme oči, čumáček a pod něj fousky. Rada: Používejte chirurgické rukavice, ať se čokoláda nelepí na prsty. Pokud by čokoláda na jahodách byla příliš tuhá, namočte části do rozpuštěné čokolády a přilepte.