Staňte se našimi fanoušky na:

Základní vařené zelí

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 120 g bílé zelí
  • 1/4 kostky bujon

Pracovní postup:

Celé listy, větší kousky, drobně nakrájené nebo nastrouhané zelí vaříme v dostatečném množství vody (popř. bujónu nebo okyselené vodě či přislazené vodě) s otevřenou pokličkou (aby unikly čpavé látky) do měkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
milmach |2. července 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!