Staňte se našimi fanoušky na:

Zámecké vepřové řízky

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • hladká mouka na obalení
  • olej na smažení
  • strouhanka na obalení
  • vývar na podlití
  • 150 g houby sluky
  • 4 plátky z vepřové kýty na řízky
  • 1-2 celá vejce

Pracovní postup:

Řízky naklepejte, osoílte a nechte odležet asi půl hodiny. Na kousky nakrájené houby (může být i směs hub vč. sluk) osolte, okmínujte, podlijte vývarem, poduste doměkka a navrstvěte na jednu polovinu řízku. Druhou přeložte přes nádivku a sepněte párátkem. Naplněné řízky obalte v trojobalu a usmažte v rozpáleném oleji. Příloha - brambory nebo bramborový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |12. ledna 2014
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!