Staňte se našimi fanoušky na:

Žampionový tatarák

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Žampiony nakrájíme na kousky, lišky můžeme nechat vcelku. 2) Slaninu nakrájíme na malé kostičky. 3) Na olivovém oleji necháme zesklovatět nakrájenou jarní cibulku, přidáme slaninu a žampiony, nakonec i lišky. 4) Přidáme citronovou šťávu, sůl, pepř a tabasco. 5) Dochutíme pažitkou a podáváme na opečeném toastu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
sonizna |19. listopadu 2014
Vypadá dobře. Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |19. listopadu 2014
zkusím Odpovědět
objev |18. listopadu 2014
Slaninu můžeme nahradit uzeným tofu a získáme tak vegetariánskou variantu. Odpovědět
hanik29|18. listopadu 2014
líbí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!