Staňte se našimi fanoušky na:

Žampióny s hlívou, kapií a vejci

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné žampióny, hlívu a kapii nakrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli rozkrojíme na poloviny a nakrájíme na proužky. Oškrábanou mrkev nastrouháme na slzičkovém struhadle a petrželku nasekáme na drobno. Do misky rozdrobíme bujón, přidáme mléko, vejce, petrželku, pepř a rozmícháme. V pánvi na rozehřátém oleji na mírném plameni asi 5 minut opékáme cibuli s kapií. Poté přidáme houby a opékáme dalších 10 minut. Nakonec vmícháme mrkev, promícháme a zalijeme připravenými vejci. Vše mícháme, dokud vejce neztuhnou. Směs rozdělíme na talíře a teplé podáváme s pečivem. 3 porce

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

allys89 |5. září 2013
mňamka Odpovědět
daramacho |4. září 2013
chutné Odpovědět
jobovab |4. září 2013
dobré Odpovědět
Lenny |3. září 2013
juu dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!