Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečená jablka ve sněhu

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka si oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme je. Podlité vodou rozvaříme v hustou kaši, kterou necháme vychladnout. Pak je ochutíme skořicí, nastrouhanou citronovou kůrou a citronovou štávou. Z bílků ušleháme sníh, zašleháme do něj cukr a do ohnivzdorné misky vymazané máslem rovnáme střídavě vrstvu jablečné kaše a vrstvu sněhu, který posypeme skořicovým cukrem. Pečeme ve středně teplé troupě asi půl hodiny a poté ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |2. listopadu 2013
také ukládám a vyzkouším! Odpovědět
Gabrielle |19. června 2013
Vyzkouším :) Odpovědět
Vlasta78 |15. května 2013
moc dobré Odpovědět
Barficka |14. května 2013
jednoduché a určitě dobré. já dělám sníh na žemlovku a také zapékám a je to mňamka Odpovědět
petra.konfrstova |14. května 2013
vyzkouším, díky!!! Odpovědět
eviti |14. května 2013
vyzkuším Odpovědět
lucie.l.farova |14. května 2013
to vypadá dobře Odpovědět
Zůz |14. května 2013
Zní to krásně, možná vyzkoušíme :-) Odpovědět
water |14. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
mamina1985 |14. května 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!