Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečená rajská polévka s ochucenými rajčátky

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 230°C. Rajčata z plechovky nechte okapat, jejich šťávu uchovejte. Rozestřete je na plech vyložený pečicím papírem. Přidejte česnek, olivový olej, osolte a opepřete. Pečte asi 15 minut. Směs poté rozmixujte, nebo propasírujte, smíchejte s rajčatovou šťávou, vývarem, passatou, okořeňte a dejte dobře vychladit do ledničky. Studenou polévku podávejte s čerstvými marinovanými rajčaty, dochucenou bazalkovým pestem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!