Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečená rebarbora

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěnou rebarboru nakrájíme na kostky. Do mísy dáme mouku, cukr, máslo, sůl a skořici. Zpracujeme mixérem. Na dno vymazané zapékací misky dáme rebarboru. Na rebarboru dáme rozmixovanou hmotu. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme 40 minut. Výborná je s jogurtem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |27. června 2014
Rebarbora je poměrně nová surovina - jako brambory. Původně se pěstovala v Číně. Odpovědět
miuka |16. května 2013
věci s rebarborou jsou výborné, vyzkouším Odpovědět
vii |11. dubna 2013
Miluji rebarboru, tohle musím zkusit. Děkuji. Odpovědět
Konato |7. dubna 2013
Dobrota. Odpovědět
T3r3z |6. dubna 2013
Zajímavý recept :) Odpovědět
fionka |4. dubna 2013
zase nějaká novinka zkusím Odpovědět
Bobina |3. dubna 2013
dík za skvělý recept Odpovědět
šjanka|1. dubna 2013
tohle miluju Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!