Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečená roštěná s ledvinkami

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve velkém kastrolu zahřejte olej na vysokou teplotu. Maso a ledvinky opékejte 3-4 minuty, až zhnědnou. Přidejte cibuli s česnekem a asi 5 minut je poduste. Poprašte moukou a minutu ji zapražte. Vlijte vývar a asi 125 ml vody, přidejte protlak a worcesterskou omáčku. Přiveďte do varu, snižte teplotu a zakryté zvolna duste asi hodinu, až maso změkne. Vmíchejte petrželku a nechte zchladnout. Troubu předehřejte na 180°C. Pomocí lžíce naplňte zapékací misky osolenou a okořeněnou masovou směsí. Těsto nakrájejte na čtverce podle počtu misek, potřete olejem, ohněte je napůl a přikryjte jimi misky. Zapékejte 15-20 minut. Podávejte s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!