Začínáme rýží, kterou necháme povařit do poloměkka. V hlubší pánvi (např. Wok) rozpálíme olej, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a zlehka osmahneme. Přidáme na kostičky nakrájená rajčata s česnekem a mrkví nakrájenými na kolečka. Necháme prohřát a přidáme mraženou zeleninu. Přiklopíme pokličkou a necháme cca 7 minut za občasného míchání povařit. Mezitím si připravíme maso, které nakrájíme na malé kousky, v misce posypeme veškerým kořením a pořádně v něm obalíme. Přidáme k zeleninové směsi, ještě dosolíme, dokořeníme a necháme 10 minut vařit a občas promícháme, aby se maso nepřichytlo. Rozpálíme troubu na 180 °C, připravíme si zapékací misku, kterou důkladně vytřeme olejem. Vyklopíme rýži do misky, přidáme zeleninovou směs s masem a promíchejte. Přiklopíme a dáme do trouby na 20 minut zapéct. Po vyjmutí misky z trouby ještě promícháme a můžeme podávat.