Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené buřtíky

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Párky nebo buřtíky (můžeme je i pokrájet na menší kousky) rozložíme do vymaštěného pekáče. V předehřáté troubě je chvíli opékáme do červena. Pak je zalijeme těstíčkem z mouky, kypřícího prášku, vajec, soli a pepře. Pečeme asi 35 minut dozlatova. Pak pokrm nakrájíme na porce a podáváme se zeleninovým salátem. Kdo má rád ostřejší, může si přidat hořčici nebo kečup.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jedlík-senior |21. června 2015
Souhlasím s uživatelkou Sůl nad zlato. Myslím si, že nějakých 10 či 12+ u fotky s buřty není opravdu nijak závratné číslo. Ať se ti kritici či kritičky podívají např. na recepty p. Jarmily Slané. Mě je úplně jedno jaké si dá k receptům foto, ale nechápu, že třeba Drůbeží ragů s brokolicí má u dost ošklivé fotky 39+, Ananas se zmrzlinou a smetanovou omáčkou 62+, Machout z Plzeňska 24+ u fotky pytlíku se zelím atd., atd. Ale žádnou kritiku jsem u těchto receptů nečetl. Takže tady, bych soudil, že někdo sbírá body od svých kamarádů z FB. Ale ani to, není proti pravidlům Tradičních receptů. A takových "sběračů" je to opravdu hodně. Jak jsem koukal, jsou tady i jiné autorky, které zadávání receptů dovedly k dokonalosti :-). Např. autorka "b*" pro jistotu nemá žádná fota u svých receptů a navíc v popisu postupu je jen "-", tedy pomlčka. To je opravdu kvalitní recept a takové má snad všechny. A opět žádná kritika. Tak nevím co si mám o tom všem myslet - závist?? Odpovědět
Sůl nad zlato |7. září 2014
Pokud vím, Tradiční recepty mají v podmínkách recept s fotem (ber kde chceš). Požadují buď foto receptu samého nebo aspoň hlavní ingredience. A tady je podmínka splněna - foto hlavní ingredience - v popisu jsou silné párky nebo buřty. Pokud jde o to sbírání bodů .... to tu za 1/ dělá kde kdo (a mají spoustu plusů u naprosto hnusných i vůbec neodpovídajících fotek); za 2/ je na každém, jak ohodnotí fota u receptů nebo jestli je nebude hodnotit vůbec a za 3/ si myslím, že autorku nějakých 200 či 400 kreditů za rating fotek vůbec nevytrhne. Jo, kredity za přidávání receptů, to už stojí za to. Ovšem dnes mít recept, který není nikde uveřejněn, to je docela umění. Proto fandím autorce, že takové recety má, bez ohledu na fotky. Hany S ... drž se! A na rypny jako jsou Bobina, torta, oxann a jiné se klidně vykašli, nemají co na práci a závidí, tak rejou. Odpovědět
Bobina |2. září 2014
Nechápu, jak může mít přiložené foto 10+, když vůbec neodpovídá receptu........někdo si zase sbírá body....... Odpovědět
kazi |26. srpna 2014
vypadá skvěle Odpovědět
david.kruml.1 |16. srpna 2014
celkem zajímavé Odpovědět
Victor |7. srpna 2014
1* Odpovědět
Estrella |7. srpna 2014
like Odpovědět
Jana 9|28. dubna 2015
Mě je úplně jedno jak vypadá nějaká fotka u receptu.....Mě zajímá ten recept a tenhle je super Odpovědět
hana.novakova.1441|28. dubna 2015
Taky jsem si říkala,že fotka nepatří k receptu... Odpovědět
gabrusa|28. dubna 2015
Já se teda přiznám, že si vždycky prohlížím jídlo na fotce a taky mi teda vadí, když vidím něco jiného, než co je napsáno. Když vidím hotové jídlo na fotce, dokážu si představit výsledek. Většinou taky vybírám recepty už i podle fotky. Tady jsou na fotce opečené buřty, v receptu je ale vlastně omeleta. Ale i tak může být výborná. :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!