Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené domácí noky s parmezánem

Autor receptu: petra.konfrstova (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krupici s mlékem spolu se solí, muškátovým oříškem a jednou lžící nastrouhaného parmezánu svaříme na hustou kaši. Pak do kaše vmícháme žloutky, rozetřeme ji na vymaštěný plech a necháme vychladnout. Poté z kaše vykrajujeme čtverečky nebo noky a klademe je do vymazané zapékací mísy, nebo na plech. Posypeme parmezánem, trochu pokapeme tukem a upečeme do zlatova. Kdo má rád může přidat ještě nasekaný špenát. Zkoušela jsem ho jen spařit, smíchat s česnekem a parmezánem a také to bylo výborné:-)) Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katka.radova.5 |7. května 2013
v oblíbených :-) Odpovědět
zajdixs |7. května 2013
bezva :) Odpovědět
najkuchtickalenka |7. května 2013
ukladam :)) Odpovědět
Gabrielle |7. května 2013
:) Odpovědět
simm |7. května 2013
Zní to zajímavě. :) Odpovědět
PetaDomca |7. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!