Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené hovězí plátky

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na tuku osmažíme 2 hrsti mouky, zalijeme trochou mléka a hovězím vývarem, osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a strouhaný sýr. Vařené hovězí maso z polévky nakrájíme na tenčí plátky, srovnáme na dno máslem vymazané zapékací mísy, zalijeme připravenou omáčkou, zasypeme sýrem a zapékáme asi 1/2 hodiny. Jako příloha se hodí brambory a zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |15. září 2015
1+++ Odpovědět
zuko|23. září 2015
Protože jsem vývar z masa použila na klasickou polévku, do tohoto receptu jsem místo vývaru přidala Knorr bohatou šťávu na tmavá masa - je bez glutamátu, umělých barviv a konzervantů, dodala masu výtečnou chuť. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!