Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Rýži uvaříme ve vroucí vodě. Cibuli a pórek osmahneme na sádle, přidáme nadrobno pokrájený česnek a zasypeme mletou paprikou a kari. Přidáme maso pokrájené na kostičky a zprudka orestujeme. Osolíme, opepříme, promícháme a trošku podlijeme vodou. Pod pokličkou podusíme doměkka. K měkkému masu přidáme na kostičky pokrájené 3 papriky-žlutou, červenou a zelenou a společně ještě chvíli podusíme, max. 5-10 minut, paprika by měla zůstat křupavá. Do podušené směsi vmícháme uvařenou okapanou rýži, zelené bylinky a nastrouhaný sýr. Část sýra si můžeme nechat na posypání povrchu. Směs přemístíme do pekáče, můžeme posypat zbylým sýrem a v troubě chvíli zapečeme do zezlátnutí.