1.Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Troubu předehřejte na 200 °C a polovinu másla nechte rozpustit ve větší pánvi s vyšším okrajem. Vsypte houby a dvě tři minuty opékejte, osolte, opepřete, promíchejte a dejte stranou. Do pánve dejte zbylé máslo, přidejte většinu cibulky (část si nechte na ozdobení hotové večeře) a minutu opékejte. Vsypte mouku, opékejte opět jednu minutu a pak postupně vlévejte mléko, míchejte, aby se vám v omáčce neudělaly žmolky. Osolte, opepřete, přidejte špetku muškátového oříšku, zvyšte plamen a nechte omáčku probublávat a mírně zhoustnout. 2.Snižte plamen, do omáčky vmíchejte většinu sýru a šunku. Dochuťte podle uvážení. Těstoviny promíchejte s houbami, přendejte je do zapékací mísy a přelijte sýrovo-šunkovým bešamelem. Posypte zbylým sýrem a dejte na deset minut zapéct. Podávejte posypané odloženou jarní cibulkou.