Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené uzenáče

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z uzenáču stáhneme kůži,zbavíme je kostí a nakrájíme na menší kousky.Vejce promícháme se strouhaným sýrem,s kyselou smetanou,osolíme,opepříme a přidáme usekanou petrželovou nať.Na pánvi rozpustíme máslo a na ně vyvlijeme míšeninu z vajec.Když se začnou vejce smažit,přidáme za stálého míchání pokrájenou rybu.Zapečeme a podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |27. dubna 2013
Vypadá to dobře, ukládám:-) Odpovědět
Lucie10 |27. dubna 2013
MŇAM Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!