Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené uzené maso

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uzené maso nakrájíme na silnější plátky (asi 1,5 cm), které z obou stran potřeme hořčicí. Očištěný křen nastrouháme na jemno a v něm obalíme potřené uzené maso, které urovnáme do vymazaného pekáčku. Zalijeme smetanou a zapečeme v horké troubě asi 20 - 25 minut. Zapečené uzené maso podáváme s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana 9|17. ledna 2014
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!