Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečený fenykl

Autor receptu: darina.studenkova.5 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fenykly nakrájíme na plátky a povaříme v osolené vodě. Zcedíme a rozprostřeme na plech potřený olivovým olejem. Posypeme nastrouhaným parmazánem a zapečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |2. března 2014
zatím jsem z fenyklu dělal jen salát. Dík za inspiraci, určitě vyzkouším!!!!! Odpovědět
Uzzi1 |9. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!