Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečený květák v bešamelu

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Květák rozebereme na růžičky, omyjeme a krátce povaříme do poloměkka. Dáme do zapékací misky vymazané a vysypané strouhankou.. Z másla a hladké mouky uděláme jíšku, zalijeme jí mlékem, dochutíme solí, hořčicí, petrželkou a bazalkou. Přidáme pokrájenou šunku a nastrouhaný sýr, 3 žloutky a nakonec tuhý sníh ušlehaný ze 3 bílků. Směsí zalijeme květák a zapečeme při 180 stupních 35-40min. Podáváme s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!