Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečený pangasius s listovým španátem

Autor receptu: Tea1986 (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Upozorňuji: můj hokus pokus. Pangase omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, posolíme, pokmínujeme a vkládáme na plech. Listový špenát si nejdříve ochutíme v hrnci, jak jsme zvyklí - já si na roztopeném másle podusím listový špenát, přidám česnek a sůl. Takto předpřipravený špenát přidáme k rybce, zalijeme smetanou a zapečeme. Rybku kontrolujeme, po cca 15 minutách pečení kousky rybky otočíme, ať je upečená z obou stran. Jako příohu doporučuji brambory. Dobrou chuť! Všechny dotazy ráda zodpovím.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
sarka.tuslova |13. května 2013
to musím vyzkoušet :o) Odpovědět
Lucie10 |13. května 2013
super Odpovědět
Tea1986|13. května 2013
dejte vědět :-) Odpovědět
korrrinka|13. května 2013
Vypadá to dobře, ukládám:-) Odpovědět
Tea1986|13. května 2013
děkuji Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!