Dáme vařit těstoviny do vroucí osolené vody s kapkou oleje. Mezitím si připravíme omáčku. Nakrájíme si cibulku na jemno a pomalu ji osmahneme,nesmí nám zhnědnout. Pak přidáme, mleté maso - osmahneme. Přidáme veškeré koření, občas promícháme, aby se nám maso nepřipálilo. Po té vylijeme opatrně zbytek oleje, zalijeme čertovskou a cikánskou omáčkou (můžeme nahradit i loupanými rajčaty, pokud chystáme pro děti) a nakonec přilijeme šlehačku. Mezitím hotové těstoviny scedíme a dáme do varné misky nebo pekáče. Zalijeme hotovou masovou omáčkou a dáme asi na 10 minut zprudka zapéct do předem dobře vyhřáté trouby. Po té dáme na talíř a posypeme strouhaným sýrem. Díky šlehačce není vůbec znát, že by čertovská a cikánská omáčka pálila (mohou i děti).