Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečený vepřový bůček s kysaným zelím

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Kysané zelí scedíme a necháme okapat. 2) Vepřový bůček osolíme a opepříme. Pak na každý plát dáme přiměřené množství zelí a zamotáme do rolky - zpevníme párátky. 3) Když už máme zarolované všechny plátky, zbytek zelí dáme na dno pekáčku, zalijeme trochou vody, naskládáme rolky a zapékáme asi 30 min. 4) Podáváme s brambory či knedlíkem. Kdo chce přichutit, může bůček před přidáním zelí pomazat křenem či hořčicí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
super Odpovědět
kymlal |23. května 2014
to můžu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!