Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečení nadívaní hlemýždi

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hlemýždě vaříme nejméně 2hodiny ve vodě,do níž jsme přidali trochu bílého vína,na průžky nakrájenou cibuli,hřebíček a česnek.Hlemýždě vydloubáme z ulit,vytrhneme váček a ulity vyvaříme.Mezitím si připravíme nádivku ze škvarků,jemně posekané petrželky,pažitky,cibulky,soli a pepře.Do ulit vložíme nejprve nádivku,pak hlemýždě a uzavřeme až po okraj opět nádivkou.Asi 8minut zapékáme v troubě a ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!