Staňte se našimi fanoušky na:

Zapékané brambory s parmezánem

Autor receptu: darina.studenkova.5 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky. Pečeme na plechu potřeném olivovým olejem na 220 C dozlatova. Potom přidáme nakránená rajčata na kostičky, sůl, bazalku- nejlépe čerstvou, celou smetanu nebo šlehačku na vaření. Promícháme a posypeme strouhamým parmezánem a již nemícháme. Ještě zapečeme, aby se smetana vstřebala. Jíme jako přílohu k masům, ale může být i samotné.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šupina73|8. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!