Limetovou nebo citrónovou šťávou polijte vnitřek i povrch ryby, osolte a opepřete. Bylinky vložte do břišní dutiny. Ve velké pánvi rozehřejte olej a osmahněte cibulku, dokud nezesklovatí. Přimíchejte česnek a smažte 1 minutu, potom přidejte pokrájená rajčata, rajčatový protlak a ocet. Na mírném ohni povařte nezakryté asi 5 minut. Omáčku nechte vychladnout, potom přimíchejte jogurt, petrželku a oregano. Polovinu omáčky nalijte do zapékací mísy, která je dostatečně velká, aby se do ní vešla ryba. Přidejte rybu a zalijte druhou polovinou omáčky a posypte strouhankou. Zapékejte nezakryté 30-35 minut. Rybu posypte sýrem a podávejte s klínky limety a snítkami kopru. SALÁT: 1 malý salát nakrájený na tenké proužky, 10 - 12 roztrhaných listů mladého špenátu, 1/2 malé okurky nakrájené na kolečka a ta na čtvrtiny, 2 jemně pokrájené jarní cibulky, 3 lžíce pokrájené petrželky, 2 lžíce olivového oleje, 2 lžíce nízkotučného bílého jogurtu, 1 lžíce červeného vinného octa Salátové ingredience dejte do mísy. Smíchejte olej, jogurt a ocet a touto směsí salát přelijte.