Staňte se našimi fanoušky na:

Zasklená rybízová bublanina

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Změklé máslo s cukrem a vejci vyšleháme do pěny. Přidáme polovinu mléka, polovinu mouky a vyšleháme. Poté zašleháme zbývající mléko a mouku s prosátým kypřícím práškem. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem, povrch urovnáme a posypeme rybízem. Upečeme v předem vyhřáté troubě na 175°C do zlatova - asi 25 minut. V nektaru rozmícháme pudinkové prášky s cukrem a uvaříme. Uvařené vylijeme na vychladlou bublaninu, povrch uhladíme, dáme vychladit a poté nakrájíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ajinka223 |8. září 2013
mňamka Odpovědět
Michele |4. září 2013
uloženo Odpovědět
b* |4. září 2013
moc dobré Odpovědět
pavlinf |2. září 2013
dobrota Odpovědět
Lenny |2. září 2013
dobrůtka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!